Studieophold

Zanzibar

Zanzibar er et ørige i Det indiske Ocean ud for kysten af det afrikanske kontinent bestående af mange små øer og to større: Unguja og Pemba. Unguja bliver i daglig tale ofte bare kaldt Zanzibar. Øriget danner ramme omkrig dit studieophold.

Zanzibar var engang en separat stat med en lang historie inden for den arabiske verden. I dag er øriget en del af Tanzania. Zanzibars hovedstad hedder Zanzibar City og er verdenskendt for sit gamle kvarter, Stonetown.

Blandt hovedattraktionerne er de hvide sandstrande, kokospalmer, bungalows på østkysten, fiskerlandsbyer, dykkerture, koralrev, kitesurfing, delfiner, skilpadder, krydderier, markeder, levende musik og meget mere.

Praktik

Du kan få erfaring med at undervise på en skole i de små klasser (6-10 år),                 på mellemtrinnet (11-14 år) og i sekundærskolen (15-17 år).  Du kan undervise i fag som engelsk, idræt, kunst, musik, m.m. Din indsats vil være ulønnet.

Undervisningen foregår i tidsrummet 08.00 - 15.00. Derudover kan du tilbyde lektiehjælp, fodboldtræning eller andet i timerne efter skoletid. Du har selv indflydelse på, hvordan dit skema skal se ud.

Du kan være i praktik fire timer om dagen eller mere, fem dage om ugen eller mindre, i 3 måneder, 2 måneder eller 1 måned. Vi hjælper med at planlægge dit skema hjemmefra, inden du tager afsted. 

Fritid

I din fritid er der masser af muligheder. På Zanzibar kan du f.eks. tage ud og dykke, eller du kan tage på sightseeing i Stonetown. På fastlandet kan du rejse rundt i Tanzania på længere ture. Hvad siger du f.eks. til en safari?

Vi har et hus i det nordlige Tanzania i en lille landsby, hvor du kan bo og opleve livet på tæt hold. Hvad med et besøg hos heksedoktoren, hos masaierne eller en frisk tur på Kilimanjaro?

Tanzanias nabolande har også meget at byde på. Du kan tage bussen til Kenya eller toget sydpå gennem Zambia til Victoria Falls og rafting på Zambezifloden. Og videre til Okawango deltaet i Botswana. Ja, måske endda helt til Sydafrika.

Galleri

  1. Title 12
Top